Kunstof schroten voor buiten

Schrootjes werden vroeger veel gebruikt om onafgewerkte binnenmuren snel te decoreren. Het nadeel was, dat de houten planken op den duur gingen ‘werken’ en dat het nog van een verflaag moest worden voorzien. Het resultaat was mooi, maar uiteindelijk was deze werkwijze vrij arbeidsintensief en bovendien niet geschikt om buiten te gebruiken.

Gevelbekleding voor zowel binnen als buiten

De kunststof schroten van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in volschuim, hard PVC en gerecyclede kunststof. Er is een ruime keuze uit kleuren en structuren. Daarnaast zijn kunstof schroten voor buiten bijzonder goed van kwaliteit en zeer geschikt als gevelbekleding voor zowel binnen als buiten.

Hoogwaardige kwaliteit

Kunstof schroten voor buiten zijn kwalitatief sterk verbeterd. De hoogwaardige gevelbekleding is ongevoelig voor temperatuurverschillen en weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit. De toplaag is leverbaar in meer dan 30 verschillende printen, structuren en kleuren en zien er op het oog hetzelfde uit als hout. Kunstof schroten voor buiten zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien blijven de kunstof schroten voor buiten jarenlang fraai van uiterlijk, zijn ze rottingsvrij en is er geen enkel onderhoud nodig. Dat bespaard enorm veel tijd en kosten. Houten buitenwanden moeten immers regelmatig opnieuw worden geschilderd.